16.12.2015

God morgon!

Mina absoluta favoritskor för tillfället, hittar du här. Skorna är så himla sköna att gå i och passar både till vardags och till fest. Jag ska definitivt köpa ett par till :) Konstigt nog tog det ett tag innan jag började använda skorna men tillslut orkade jag inte lyssna på Alex tjat längre (födelsedagspresent av Alex) så då började jag använda dem och det var ett misstag att vänta. Haha! Alex säger alltid att jag inte blir glad för mina present (baserat på att jag inte använder det direkt) men bara för att jag inte använder det direkt betyder det inte att jag inte tycker om min present. Jag vill först prova, titta och känna efter och kanske titta lite till. Haha. Det är en konstig känsla men så är det. Sjalen på bilden till exempel, jag köpte den för 2 månader sedan och i dag är första gången jag använder den (och nej, det beror inte på att jag har för många sjalar för det här är faktiskt min första fina sjal) jag behöver helt enkelt lite tid på mig innan jag vill använda mina nya saker.

Jag har upptäckt en ny “mindre” trevlig överraskning med att vara gravid. Haha! Jag är sååå klumpig. Jag funderar på om det kan ha varit därför jag tappade min mobiltelefon i toaletten, kanske. Vilket fall som helst, i går tappade jag nagellackspenseln min tröja (som jag endast har använt en gång). Jag försökte ta aceton på men då blev det en mörk fläck istället så jag hoppas att det försvinner när jag har tvättat den. 2 timmar senare värmde jag tevatten i mikrovågsugnen och när jag ska ta ut tekoppen smäller jag i koppen i dörren på mikron och allt vatten ligger på golvet. Och i förrgår höll jag på att tappa mitt vattenglas vid frukost. Haha jag undrar vad som kommer att hända härnäst, så håll er borta från mig ;)

Min bil har haft fågelbajs på sig i några dagar nu så i går efter jobbet åkte vi till Emporia och gick en runda samtidigt som jag fick min bil tvättad, perfekt. Jag hatar alla träd vid oss för så fort du staller bilen under ett är hela huven full med fågelbajs, men bor du mitt inne i stan är det ganska svårt att hitta en parkeringsplats vid vissa tidpunkter så då struntar du i vilket. När vi var på Emporia var jag inne på Kicks och provade vilken färg jag skulle ha på min bareSkin serum foundation, för att sedan kunna beställa från deras hemsida. Varje gång jag går i affärer med Alex blir jag påmind om ”aldrig igen”, för jag hinner inte titta på exakt det jag vill, så när jag kom hem var jag lite osäker på om färgen var rätt för mig som jag hade provat i butiken, därför googlade jag runt lite och hittade den här bloggen. Så är du osäker på vilken färg du ska använda och inte hinner prova fysiskt tycker jag definitivt att bloggen är värt ett besök. Jag upptäckte senare att färgen jag valt på min foundation har samma beteckning som mitt puder, smart där! Jag hann även fixa lite julpynt så nu har jag allting som behövs för att fixa mina kransar som ska upp på dörrarna, jag vet att jag är lite sent på det men jag har kommit överens med mig själv att jag inte ska stressa för onödiga saker nu när jag är gravid, inte bra. Jag köpte även en annan rolig sak som jag visar senare :)

Ha en bra dag!

Kram C

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Instagram @inthemakingbyc