2 MAJ


Hej alla, 
Jag har ju känt mig lite "konstig" de senaste dagarna och i natt vi fick svaret, nu vill vår lilla kille komma ut. Min magkänsla hade alltså rätt, haha! Och önskade jag någon annan dag än den 19 maj var det i dag, för i dag firar nämligen jag och Alex 5 år, enligt Alex då. Haha :) 
För att göra en lång historia kort så har jag och Alex alltid varit oense om vilken dag vi blev "tillsammans". I dag är alltså Alex datum och för att jävlas med mig valde han att fria den 2 maj för exakt 1 år sedan för att mitt datum inte skulle finnas mer. Haha! Så i dag är en speciell dag för oss och därför är jag så glad att vår lilla kille bestämde sig för att kämpa sig ut så att vi får träffa honom i dag. 
Mitt vatten gick i natt så vi åkte in efter några timmar och nu ligger vi bara och väntar på att få en tid för kejsarsnitt, blir väl om 2 timmar. Jag börjar bli lite nervös nu. Haha! Men det ska bli så himla roligt att äntligen få träffa lilla P, som vi har längtat efter dig. 
Kram C 

Gillar

Kommentarer

Caroline Fristedt,
Haha så lustigt ☺️ Tack snälla! Kram
inthemakingbyc.se
julia,
Stort lycka till! Kram
nouw.comNone
Caroline Fristedt,
Tack Julia :)
inthemakingbyc.se
Johanna,
Får man fråga varför det blev kejsarsnitt ?
nouw.comNone
Caroline Fristedt,
Absolut :) Det var först planerat kejsarsnitt till den 19 maj eftersom han låg i sätesbjudning men den 2 maj gick mitt vatten så då blev det akut kejsarsnitt istället.
inthemakingbyc.se

Instagram @inthemakingbyc