21 DAGAR

Hej alla,

Nu är det dags att göra någonting åt mitt hemska beroende, och som bonus kanske tappa mina sista gravidkilo. Efter snart två månader visar vågen +2 kg men det är inte därför jag gör det. Nej, jag skäms över mitt godisberoende. Haha! Jag måååste äta typ lösgodis varje dag och jag vill inte veta hur många kilo jag har tryckt i mig, både under och efter graviditeten Isch!

Det tar 21 dagar att bryta en vana så från och med i morgon och 21 dagar framåt får jag inte äta lösgodis. Jag ska självklart fortsätta med det om jag kan. Haha! Det här gör jag mest för att bevisa för mig själv att jag klarar av det. Glass och kakor intresserar inte mig på samma sätt men det ska jag faktiskt tillåta mig att äta om jag vill. Jag vet att jag bara förstör för mig själv eftersom det är socker i även det men för mig är lösgodiset problemet, inte glass eller kakor. Och det betyder självklart inte att jag ska ersätta godiset med annat skit, som till exempel glass och kakor. Om du ska försöka bli av med ditt sockerberoende måste du nog utesluta exakt allt socker, även frukt, och det vill jag absolut inte göra för tillfället.

För att bryta en vana behöver du känna belöning, om du enbart måste avstå godsaker så är det lättare att trilla dit igen. Jag har inte riktigt bestämt mig för min belöning, om jag ska få en belöning i veckan eller om jag ska få en lite större efter mina 21 dagar. Kanske blir glass en gång i veckan min belöning?

Genom att berätta det här på bloggen sätter det mer press på mig. För varje gång jag funderar på att köpa en godisbit, bara en, så har jag er att tänka på ☺️. Jag tror även att jag blir mer peppad eftersom jag har någonting att övervinna när ni "ser" på. Ni kan följa det här på bloggen, varje dag kommer ni få en liten uppdatering om hur det går och lite tips då och då.

Vi börjar i morgon, vem är med? ☺️

Wish me luck ☺️

Kram C

Gillar

Kommentarer

A,
Du kan få bestämma nästa sak i huset när du lyckats ❤️
nouw.comNone
Caroline Fristedt,
Bra! ❤️ Jag äter mina sista bitar nu Haha!
inthemakingbyc.se
Caroline Fristedt,
Tack, det var snällt av dig älskling ❤️ men det får jag ju redan
inthemakingbyc.se

Instagram @inthemakingbyc