APPLE PIE

 
 
 Jag har precis tagit ut min nygräddade äppelpaj ur ugnen. Mmmm, vilken ljuvig doft. Det var säkert ett år sedan jag åt äppelpaj. Till äppelpajen blir det vaniljsås såklart, men tyvärr inte hemmagjord. Jag får prova det nästa gång, för jag har faktiskt aldrig gjort vaniljsås. Annars händer det inte så mycket här hemma, jag tänkte sätta i gång en film och äta lite äppelpaj.  Äppelpaj:5 svenska äpplen125 g smör2 dl havregryn1 1/2 dl vetemjöl1/2 dl strösockerKanelSocker Gör såhär:1. Sätt ugnen på 225°.2. Skala och kärna ur äpplena.3. Skär i tunna halvmånar och placera bitarna i en pajform. Strö över lite socker och kanel. 4. Smält smöret.5. Rör ner de torra ingredienserna i det smälta smöret.6. Fördela smuldegen ovanpå äpplena. 7. Grädda i mitten av ugnen i ca 15-20 minuter. 8. Servera med vaniljsås eller vaniljglass. Lycka till! Kram C 

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Instagram @inthemakingbyc