ATT SOVA SJÄLV

Philip har sedan tre veckor tillbaka haft lite svårt att sova själv. På dagarna somnar han bara i famnen och eller i vagnen men nu har han till och med börjat sova sämre även i vagnen. I början var jag orolig att jag inte skulle ha någonting att göra, haha! Men det behöver jag absolut inte oroa mig för längre. I dag får jag lura Philip genom att liggamma och sedan smita i väg. Oftast lyckas jag men han sover aldrig längre än 10 minuter. Jag har provat att vira in honom i en filt, samma där, han somnar men vaknar igen efter en stund. Meeen i torsdag behövde jag gå på toaletten och det är lite svårt att hålla Philip och torka sig samtidigt så jag la honom i mitten av vår säng och gick på toaletten, när jag kom tillbaka hade han somnat. Haha! Ni kan gissa att jag blev förvånad. Det har faktiskt hänt några gånger efter det :) 
På kvällarna är det bara mammas bröst som gäller, jag njuter av varje sekund men jag sover så himla oroligt så i dag passade jag på att klicka jag hem NG babys sängpöl på Babyland som förresten har 15 % på allt. Det fick även följa med lite annat roligt till Philip, kommer upp senare :) Jag hoppas verkligen att Philip kan tänka sig att sova i sängpölen bredvid oss i sängen. Hoppas, hoppas!
Philips söta pyjamas är från Ullared och har varit en av favoriterna, dock åker den i sopen när den blir för liten för den ser sliten och tråkig ut, men för 50 kr, why not? Jag är glad att jag bara köpte två klädesplagg till Philip när vi var där. 
Kram C 

Gillar

Kommentarer

Caroline Fristedt,
Philip växer så det knakar, både på längden och bredden :) Hehe!
inthemakingbyc.se

Instagram @inthemakingbyc