BEBISLYCKA!

God morgon! 
Här blir det inte mycket sömn om nätterna, men det beror inte på att Philip håller oss vakna, utan för att jag inte kan sluta titta på honom och mysa med honom. Nejdå, han är världens snällaste. Den enda gången han verkligen blir ledsen är när vi ska byta blöja men det blir bättre och bättre efter varje blöjbyte.
Jag visste att jag längtade efter honom men det går inte att beskriva känslan att få hålla din bebis nära dig, i din famn. Hans små ljud och doften av bebis, du kan inte få nog helt enkelt. Och tänk, på bilderna hade jag inte en aning om att du skulle titta ut några timmar senare. Nu blir det nog med magbilder men desto fler bebisbilder :) För ja, jag kommer vara lika jobbig som alla andra nyblivna, lyckliga föräldrar som bombar med bebisbilder. Haha! Det finns en anledning till det och den hoppas jag att alla här får uppleva någongång i sitt liv. Om inte med barn, så med någonting annat som fyller ditt liv med ren lycka! 
I dag hoppas vi på att få åka hem med vår älskade son, vilket antagligen kommer att bli en helt annan känsla. En känsla fylld med rädsla, spänning och såklart ännu mer lycka. Min kropp blir starkare och starkare för varje dag som går och jag längtar tills jag kan lyfta och bära runt på Philip precis som jag vill men mest av allt längtar jag tills jag klarar hela amningsprocessen själv, för i dag kan jag inte ens lyfta Philip till sängen och jag sitter inte rätt eftersom magen säger nej. Det är tur att jag har Alex, som by the way är helt fantastisk, både mot mig och mot Philip, som kämpar på som ingen annan :) Det kommer antagligen bli tufft att få komma hem men det klarar vi. 
Kram C 

Gillar

Kommentarer

Caroline Fristedt,
Caroline Fristedt
IP: 82.99.3.229

Instagram @inthemakingbyc