BLÅBÄRSGRÖT


God morgon, 
Jag antar att vi fått tillbaka för att vi sa att Philip var världens snällaste den första veckan, haha! Han verkar ha så ont i magen mestadels av dagarna men på kvällen går det inte ens att lägga ifrån honom utan att han vaknar på grund av magen. Vi frågade när vi var på BVC för det är dagar då han knappt släpper bröstet och inte har någon ro att somna trots att man ser hur trött han egentligen är men hon sa att det kan vara så tills bebisen har kommit underfull med hur den ska göra för att bajsa och är han då lite hård i magen är det ännu värre. Nätterna börjar bli väldigt jobba för jag vill absolut inte att Philip ska sova i vår säng men han vägrar sova i sin egen säng. Vi var och tittade på ett babynest i går men jag vet inte om jag vågar mig på det heller. Det är inte lätt men det är väl inte meningen heller :) 
Eftersom vi inte vet vad magontet beror på så måste jag ändra på min kost och det verkar som att allt kan påverkar bebisens mage på ett negativt sätt. Jag som trodde att allt det här var över med att du inte får äta vad du vill. Haha! Men nix pix... Därför får jag prova en annan typ av gröt i dag, nämligen blåbärsgröt. 
Blåbärsgröt (1 portion): 1 dl havregrynsgröt 2 1/2 dl vatten 1/2 krm salt 1 dl blåbär 
Gör såhär:1. Koka upp havregryn, vatten, salt och blåbär. Låt småkoka i ca 5 minuter. 2. Servera gröten med kokosflakes och hackad mandel. 
Lycka till! 
Kram C 

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc