CAN'T WAIT TO SEE YOU

Hej alla, 
Efter min fina babyshower i söndags började jag må riktigt illa men eftersom jag inte ätit någon lunch och hoppade direkt på alla goda bakelser trodde jag att det berodde på det, men icke. Det var en mardrömsnatt. Det är inte roligt att vara gravid och magsjuk. Tack och lov var det värsta över på morgonen därpå. Jag kunde inte behålla någonting, inte ens en tsk vatten så det första jag gjorde var att gå ner och handla Cola, åh såg gott det var. 
Jag tyckte att smärtan i magen blev konstig efter det men sen tänkte jag inte mer på det. Några timmar senare förstod jag att det antingen var förvärkar. Det är ju så himla svårt att veta eftersom du inte vet hur det ska kännas. Men jag laddade ner en värkapp (som jag varmt kan rekommendera) och började klocka. Värkarna kom var 6:e minut och eftersom jag kräkts hela natten tyckte mamma att jag skulle ringa till förlossningen. Tur var det för när vi kom in och barnmorskan hade undersökt mig var livmodertappen 12 mm, är väl runt 3-5 annars. 
Jag kan bara säga att jag är sååå himla glad att vi hann gå den föräldrakursen för annars hade jag inte förstått någonting. Haha! Nu har jag fått något dropp som ska avstanna mina sammandragningar för att bebisens lungor ska hinna utvecklas ytterligare. Jag fick första sprutan för bebisen lungor i går och de vill helst att det går 24 emellan så jag vet inte mycket mer förrän i kväll. 
Vi ska på tillväxtultraljud nu kl 11 och något annat ultraljud kl 17, förstod inte riktigt varför vi fick två olika för såklart talar barnmorskan danska och jag har jättesvårt för danska. Haha! Efter det hoppas jag verkligen att jag får äta eller dricka något. Jag måste nämligen fasta om de blir tvungna att göra ett akut kejsarsnitt. Och tom magsjukemage och fasta är inte roligt, det kan jag lova :( Vi får även se om de försöker vända på bebisen eftersom han ligger med gumpen nedåt annars blir det kejsarsnitt i vilket fall som helst. Det är väl det jag tycker är det värsta nu att jag inte vet vad som kommer hända :/ 
Beroende på hur allt går och hur jag mår kommer uppdateringar här på bloggen. 
Hoppas alla har en fantastisk dag! 
Kram C 

Gillar