CHIAPUDDING

God morgon!

Jaha, då börjar mina 21 dagar (förhoppningsvis fler) utan lösgodis. Haha! Jag till och med drömde om godis i natt, men jag har drömt konstiga drömmar ett bra tag så jag skyller på det Det ska bli spännande och se hur jag mår om några dagar.

För att minska risken att bli sugen på något sött åt jag en ordentlig frukost, chiapudding med färska hallon och kokos. Jag tänkte börja äta gröt till frukost igen, chiagröt är fortfarande min favorit.

Jag och Philip ska snart till BVC men i dag är det "mammasamtal", spännande ☺️ Inte för att jag har något speciellt att berätta men det är väl framför allt till för de mammor som blir deprimerade, tydligen blir varannan mamma tillfälligt nedstämd efter förlossningen. Det är jag väldigt glad att jag har sluppit, tycker synd om alla som drabbas av förlossningsdepression. Tänk att inte kunna glädjas åt sitt barn, så hemskt det hade varit Nu handlar det om så mycket mer än det, ni som är mer intresserade, 1177 har en bra sammanfattning om vad förlossningsdepression innebär.

Kram C

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc