CHIAPUDDING MED BLÅBÄR OCH KIWI








God morgon! Jag verkligen njuter av att vara ledig lite :) Det bästa enligt mig är att har jag haft en dålig natt så kan jag sova lite längre på morgonen men det har jag såklart inte haft nu under ledigheten, det är bara när jag jobbar och faktiskt måste gå upp, hehe.  Jag har precis varit ute och gått en liten runda. Även om jag inte orkar gå så långt som jag gjort förr tycker jag ändå det är skönt att komma ut och röra på sig och få lite frisk luft. När jag vaknade i morse förberedde jag chiapudding som jag precis har ätit till frukost. Jag har gjort chiapudding 2 gånger tidigare och det är väl ingen favorit men sen samtidigt blir jag sugen på det :) Hehe, kroppen är konstig ibland.  Chiapudding med färsk frukt (2 små glas): 2 msk chiafrön1 1/4 dl mjölk1 kiwi1 näve färska blåbär Gör såhär:1. Blanda chiafrön med mjölk och rör om ordentligt, ställ in i kylen. 2. Rör om efter ca 15 minuter och därefter var 30:e minut.3. Låt chiapuddingen stå i kylen i minst 1 timme. 4. Servera med färsk frukt.  Tips! Om du ska servera puddingen i 2 glas rekommenderar jag att du gör var sin blandning för jag gjorde en blandning i en bunke och fördelade sedan i glasen men eftersom fröna lägger sig i bottnen blev den ena puddingen betydigt mycket tjockare än den andra.  Lycka till! Kram C 

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc