DET BÄSTA MED "THE WONDER WEEKS"

Bilder har inget med inlägget att göra.


Alla läste väl mitt app-tips i går? För er som inte gjorde det kan ni läsa om det här. Appen är verkligen fantastisk för den hjälper dig att förstå din bebis. Men i morse slog det mig att jag glömde berätta det bästa med appen, nämligen att under/efter din bebis olika faser kan du verkligen se hur bebisen utvecklas.

Philip är just nu i vecka 2 av 4 och både i går och i dag visade Philip framsteg 😳😃 I går lade jag Philip på rygg i sitt babygym, sen vände han sig direkt (vilket han gör varje gång efter typ bara några sekunder 😂) men sen gick jag och hämtade något i köket och när jag kom tillbaka hade han flyttat på sig jääättemycket, nästan en meter 😱 Jag såg senare hur han tryckte upp gumpen och "kasade" sig framåt och även tryckte sig upp med hjälp av armarna. Det hände även för en vecka sedan men inte alls på samma sätt.

Och i dag, när vi åt frukost, tittade Philip på mig när jag förberedde hans mat i köket och när jag kom med hans vattenflaska, vet ni vad han gjorde då? Han tog upp händerna och sträckte sig efter flaskan 😍❤ Alltså, aaaaw, finns det något bättre än att se sitt barn utvecklas? Undra vad han kan göra i morgon 😂 Haha!


Kram C

Gillar