DRÖMMAR OCH TANKARGod morgon, 
Jaha, vad gör du när du vaknar mitt i natten på ett sjukhus där du delar rum med en annan? Du är tyst och ligger helt stilla. Haha, för det är ju jätteroligt. Jag har i alla fall fått sova 6 timmar i natt så bättre än de få timmarna jag har sovit de 2 senaste dygnen. Det verkar inte finnas någon dag och natt här, det springer i korridoren, klockor ringer och folk pratar alldeles för högt. Jag brukar faktiskt aldrig ta upp mobilen när jag vaknar mitt i natten men här kommer ljus från alla apparater så det kändes inte som att det spelar så stor roll, plus att jag har hela dagen på mig att sova. Ja, egentligen flera veckor, för händer ingenting inom de närmsta dagarna så bli jag hemskickad och sjukskriven. Det är väldigt många tankar i huvudet nu. Det är hemskt när du inte vet vad som händer och det enda du måste göra är vänta, och vänta. Jag hatar att vänta, och jag hatar att inte ha kontroll över situationen men jag antar att det är så ibland, framför allt i sådana här situationen. Barnmorskan sa, ja det är endast "han där uppe" som kan bestämma när bebisen kommer ut. Haha ja, så är det kanske :) 
Allting såg bra ut på ultraljuden i går så det är vi mycket tacksamma över. Vår lilla tjockis väger 2,2 kg redan, vilket är 7,8 % över kurvan så det är skönt att veta om det skulle hända någonting nu. Jag fick även min sista kortisonspruta i går som vi hoppas ska hjälpa lillens lungor och i natt tar de ut droppet som gör att jag inte får några sammandragningar. Så har jag inte fått några sammandragningar innan fredag antar jag att jag blir hemskickad. Kommer sammandragningarna i gång vill de såklart att jag stannar eftersom bebisen hade alldeles för låga hjärtljud under mina sammandragningar och då blir det nog kejsarsnitt inom det närmsta eftersom bebisen fortfarande ligger med gumpen nedåt. Även om jag inte gillar sjukhus så känns det tryggare här på något sätt, är det något så kan du bara ringa på en klocka om så kommer barnmorskan direkt.
Puh, hur ska jag klara av att vara sjukskriven? Vad gör man då liksom? För samtidigt som jag mår bra är det "sängvila" som de kallar så fint här. Jag har redan liggsår och allting på Netflix och Viaplay suger. Jag bad faktiskt Alex att ta med en bok när han kommer tillbaka, som jag började läsa för, ja när var det nu, 2-3 år sedan? Har ni läst Keplers böcker, åh de är så bra men väldigt läskiga. Så det var därför jag slutade läsa den. Jag tror att jag kom 20 sidor sen blev det för mycket för mig men jag tänkte ge den en chans till. 
Nu ska jag fortsätta titta på Pretty Little Liars och se om jag kan somna om :) 
Hoppas allt är bra med er alla. 
Kram C 

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc