EARLY MORNING


Jag vaknade kl 4 av ovädret i morse, som det blåste. Sen var det helt enkelt omöjligt för mig att somna om. Nu blev jag lite hungrig så jag ligger i sängen och äter flingor och tittar på Ugly Betty. Haha jag hade glömt hur roligt det är.
I går var jag och handlade chiafrön som jag lagt i blöt under natten till mina chiapannkakor. Jag har aldrig ätit något med chiafrön men de smakar tydligen ingenting men är fulla med nyttigheter, väl värt att prova i alla fall. Receptet på mina chiapannkakor hittar du nedan. 
I dag är det full rulle hela dagen. Jag ska fixa det sista här hemma och göra mig färdig för att hämta Alex på Sturup för sen hinner vi bara hem om innan vi ska till mamma och pappa och äta gås. Sen hinner vi knappt börja äta innan vi ska på husvisning i Bunkeflo. Sen ska vi hem till Alex föräldrar och efter det är det Solsidan och Bron, om inte jag har däckat innan. Haha! 
Chiapannkakor (6 st):2 msk chiafrön 1/2 dl mjölk (alt. mandelmjölk)1 nypa salt 1 nypa vaniljpulver 2 ägg1/2 dl mandelmjöl (alt. vetemjöl)1 tsk bakpulver 1 tsk fiberhusk Smör till stekning Färska bär
Gör såhär:1. Blanda chiafrön, mjölk, salt och vanilj i en burk. Blanda väl. Ställ in i kylen i 2-3 timmar eller låt blandningen stå över natten. Blandningen ska få en puddingliknande konsistens. 2. Blanda sedan i ägg, mjöl, bakpulver och fiberhusk. Vispa allt till en jämn smet och låt stå i 5-10 minuter. 3. Om du vill kan du röra ner färska bär i smeten. 4. Stek små pannkakor på medelvärme tills båda sidorna har fått din färg. 5. Servera pannkakorna med färska bär, kokosflingor och eventuellt hackade nötter. 
Lycka till! 
Kram C 

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc