EGENTID

Go'kväll!

Efter en hektisk dag förtjänar jag en mysig stund. Jag och Philip har precis badat och nu ska jag lägga på min första ansiktsmask och äta glass ☺️ Mums! Jag har mina två dagar i veckan då jag har lite "hemmaspa" och egentligen var en av dem dagarna i går men jag hann faktiskt inte med det, därför bestämde jag mig för att lyxa till det i dag.

Jag börjar alltid med portömning och då använder jag nålen som ni ser ovan. Enda sedan jag började använda den har jag kunnat undvika att "trycka sönder" min hy vilket är risken om en pormask sitter väldigt djupt. Detta eftersom nålen öppnar upp huden och pormasken kommer ut direkt.

Vid båda tillfällena fortsätter jag alltid med Gentle Cream Exfoliant som är en peelingmask som gör huden len. Jag applicerar ett tunt lager och låter masken värka i ca 10-15 minuter och sköljer sedan av med ljummet vatten.

Ena dagen (söndagar) avslutar jag med Skin Refining Masque som tar bort överflödigt fett och orenheter samtidigt som zink och mentol rengör, på så sätt motverkas uppkomsten av akne. Applicera och låt verka i ca 10 minuter, skölj av med ljummet vatten.

Andra dagen (onsdag) avslutar jag med Skin Hydrating Masque som är en oljefri fuktmask. Applicera och låt verkar i ca 10-15 minuter och skölj av med ljummet vatten. Tips! Om du behöver extra fukt - sov med masken!

Nu ska jag titta på film ☺️

Kram C

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc