EN MÅSTE HA PRODUKT

God morgon!

Åh jag är helt slut, Philip har börjat krångla på natten. Han vaknar och gallskriker och lugnar inte sig om jag inte tar upp och går runt med honom 😴 Det har jag fått göra två gånger i natt... Sömnen tar hårdare på mig än vad jag trodde. Nu ligger Philip och sover men nu kan inte jag sova (såklart) så därför passar jag på att måla naglar och mysa framför Nyhetsmorgon.

Jag tror att jag har tipsat om det här 👆🏼 överlacket tidigare, men jag gör det igen för det är så himla bra. Det är helt enkelt en måste ha produkt för mig. Jag använder det varje gång jag målarna naglarna och hade förmodligen inte målat naglarna om jag inte haft det.
Du målar Seche Vite på ditt andra lack för att lacket ska torka snabbare, plus att du får en glansig/lyxigare yta. Lacket torkar inte bara snabbare, det gör även att lacket håller i flera dagar. Tidigare målade jag naglarna och dagen efter hade det redan börjat flagna, men med Seche Vite håller naglarna sig som nya i minst 4 dagar ☺️ Jag bara älskar det! Jag målar alltid båda händerna med mitt lack med färg, direkt därefter målar jag överlacket och bara någon minut efter är det torrt.

Tips 1! Köp två flaskor, en för ljusa och en för mörka lack. För ditt vanliga nagellack sätter sig på penseln, framför allt om du har rött lack.

Tips 2! När halva flaskan är använd brukar det "torka" i flaskan. Nu har Seche Vite kommit med ett Restore Thinner som tunnar överlacket till sin ursprungliga konsistens. Innan det här kom, droppade jag i några droppar aceton, även det fungerar men jag hade ändå köpt lacket som tunnar ut.

Nu blir det "matprat" på BVC. Tänkte berätta och dela med mig lite av vad de pratat om i ett senare inlägg.

Önskar alla en fin dag!

Kram C

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc