FACIAL


Idag var jag på CITYSPA och fick en 60 minuters ansiktsbehandling, så himla skönt. Det ingick portömning, rengöring, mask, färgning/plockning av bryn samt att jag fick ett läppglans från bareMinerals. Jag tycker det är skönt att gå dit för hon använder Dermalogica som jag använder varje dag. Det är lättare att få råd om vilka produkter du ska använda om du använder samma. 
Det fick hänga med tre nya produkter hem, eller jag har haft två av dem innan. Hon tyckte att jag skulle byta ansiktskräm för min nuvarande är för fet för min hy. I vanliga fall beställer jag alltid mina produkter från Internet men ibland får man offra sig och vara lite snäll mot verksamheterna i närheten, plus att hon är alltid så himla snäll så det är svårt att låta bli.
Jag har även bokat in en ny tid om en månad för nu tänker jag gå en gång i månaden. Jag har varit för snål innan för att gå så ofta men det är trots allt ens hy. Så nu blir det ändringar på det! 
Jag tänkte lägga upp alla produkter jag använder och berätta hur ofta jag använder dem osv. Ge lite tips vidare. Förhoppningsvis hinner jag med det imorgon. 
Kram C 

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc