FÖRÄLDRALEDIG


Jag är så glad att jag börjar min mammaledighet på årets bästa årstid - sommaren! Det är så mycket lättare och roligare att göra saker när det är fint väder :) Jag kan tänka mig att det blir mycket fika och mys i soffan/sängen om du är ledig på vintern. På sommaren är du ute och rör på dig på ett helt annat sätt, vilket är mer i min smak, kan kanske bero på att jag inte dricker kaffe så fika är inte någon höjdare för mig. Det här brukar jag och Philip göra, om vi får någon tid över ;)
- Amma/mata, ja det kommer ingen undan. Vissa hatar det medan andra (som jag) verkligen njuter av det. I alla fall så länge vi är hemma, då tycker jag det är supermysigt att amma, att bara få mysa och titta på Philip! Men är vi någon annanstans kan jag lätt känna mig obekväm och stressad, vet inte varför men så känner jag... 
- Blöjbyte, såklart, what else? Vissa dagar kan det gå åt väääldigt många blöjor. Haha! 
- Promenader, många och långa promenader är aldrig fel, plus att Philip somnar för det mesta så det ger mig chansen att ha lite egentid. Vi bor fortfarande inne i stan och behöver du uträtta något ärende så är det perfekt att gå dit istället för att ta bilen. 
- Stan, jag älskar att fördriva tiden uppe i stan. Har vi tråkigt någon dag så blir det stan direkt och det är så mysigt att gå runt med vagnen och titta på allt folk, bara vara helt enkelt. 
- Träffa vänner, nu har du all tid i världen att träffa dina vänner som du så gärna träffat annars om du hade haft mer tid. 
- Babysim, Philip älskar att bada så vi ska definitivt gå på babysim så fort jag kan bada igen. 
- Blogga, jag lägger ner flera timmar om dagen på mina bilder och på bloggen. Det är roligt att blicka tillbaka, framför allt nu när vi har Philip. 
- Rensa, rensa och sortera bland dina bilder på datorn. Jag har olika mappsystem för mina bilder, underlättade om du ska leta efter en bild. 
- Språk, lär dig ett nytt språk. Jag tycker det är så häftigt när någon kan flera olika språk. 
- Böcker, jag började läsa igen när jag var sjukskriven. Den enda gången jag läser annars är under sommarsemestern. Vilket är synd för det är mysigt, det är som att titta på film, fast bättre. 
- Hälsa på gammelmormor/farmor och gammelmorfar oftare. Nu har jag tyvärr ingen bil men det ska jag definitivt bli bättre på när vi flyttar till Bunkeflo och jag får min nya bil. 
- Lär dig baka/laga mat, jag har alltid älskat att laga mat men på något sätt har jag "tröttnat" på det. Vet inte om det beror på det fina vädret ute eller om jag helt enkelt inte orkar? Det tar på krafterna att ha barn :) 
- Barnmat, gör din egen barnmat. När Philip börjar äta ska jag både göra barnmat och egna klämmisar. Har redan massor med idéer :) 
Ja, jag kan komma på tusen saker att göra men nu måste jag återgå till lilla Philip, det vill säga, allt handlar om tid :) Haha! 
Kram C 

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc