FÖRSTA GÅNGEN

God morgon, 
I dag sov vi alla till kl var över 9, det kan nog bero på att vi hade en väldigt "jobbig" eftermiddag/kväll i går. Det var hemskt, Philip slutade inte skrika och det kom till och med tårar :( Min lilla kille :(
Vi var på kalas hos Alexanders mamma och Philip skrek från det att vi kom till att vi gick, den enda gången han blev lugn för stunden var när han fick bröstet. Det är frustrerande och hjärtskärande när du inte vet varför bebisen är ledsen men mest av allt för att du inte kan hjälpa honom. Det är verkligen hemskt! Det slutade med att vi åkte hem för att Philip gallskrek, han blev tyst direkt när vi började köra men sen kom det igen efter en stund och då blev det för mycket för mig så då blev jag också ledsen. Haha! 
Hur löste det sig sen då? När vi var hos Alex föräldrar frågade Carina om jag hade pumpat på kvällen för att se så att jag hade tillräckligt med mjölk och det hade jag ju aldrig gjort. När vi kom hem värmde vi upp lite ersättning till Philip och samtidigt som Alex matade med flaska pumpade jag, just för att se hur mycket han åt jämfört med hur mycket som kom ut. När Philip hade ätit 60 ml hade jag pumpat ut 10 ml :/ Så jag tror att vi fick vårt svar där... Så i går var första gången med flaska och Philip klarade de galant, såklart! 
Eftersom Philip ändå skulle få flaska fick han ligga i sin egen säng, när Philip hade ätit låg han först och tittade i 30 minuter och sedan somnade han helt själv och sov i nästan fyra timmar :) Precis så som det var i början. Jag har inte riktigt tänkt på det men ni som ammar vet att brösten blir sprängfyllda om man inte ammat på länge, men så har jag inte känt den senaste tiden. Eftersom Philip har gått upp så fint varje gång har jag inte misstänkt att någonting varit fel. Nu har vi i alla fall bestämt att Philip ska få ersättning på kvällen och att jag ska pumpa samtidigt för att vi ska få en uppfattning om hur mycket som kommer ut. 
Det låter konstigt men efter att Philip fick ersättningen så har han varit en helt annan person, den person han var de första veckorna. Han sover själv och gör sina små gulliga ljud :) Vi kan hoppas att han fortsätter att vara det! 
Kram C 

Gillar

Kommentarer

Caroline Fristedt,
Vad kul att höra från dig :) Jag provar allt för tillfället, hehe! Tack snälla för tipset! Det är den verkligen! Hoppas allt är bra med er! Kram
inthemakingbyc.se

Instagram @inthemakingbyc