FRUKTFAT

God morgon! 
Då var det dags att vakna, hehe! Nej, förutom att mitt dropp ringde i natt har jag faktiskt sovit riktigt bra. Jag vet fortfarande inte vad som händer men om 10 minuter har jag haft mitt dropp i lite mer än 48 timmar och då ska det bort men eftersom jag fick sammandragningar i går igen är det mycket möjligt att de kopplar på det igen. Jag hade gärna sluppit droppet för det är ivägen hela tiden, i går hängde jag till och med fjärrkontrollen till sängen i min droppsladd, åh herregud, jag trodde att jag skulle dö. Tyvärr säger de inte så mycket, bara att de vill att bebisen ska stanna i magen till vecka 34 men jag kan ju inte leva på bricanyl och dropp i över en vecka till. Vi får se, jag hoppas verkligen på ett "besked" i dag för jag blir tokig av att inte veta någonting. 
Nu har jag hunnit träffa alla sköterskor som jobbar dag och natt och jag måste säga att det är väldigt stor skillnad på alla, hehe. Hon som kommer in snart är min favorit, de andra är lite obehagliga för de kommer in och frågar hur jag mår och jag svarar, sen står de bara och stirrar på mig, typ :/ Haha! 
Annars händer det inte mycket, jag får ju inte röra på mig, vilket börjar bli både lite jobbigt och tråkigt. Magen har blivit kass eftersom jag knappt inte rör på mig så den är ju stenhård och gör ont som bara den. Den är nog inget jättefan av maten heller eftersom den är som den är, inte speciellt god. I går kom Alex med massor med god frukt så det har jag försökt äta en del av men man har ingen direkt aptit när man ligger här, konstigt nog. Jag tänkte, åh nu kan jag äta upp min godispåse som jag köpe i söndags men den har jag inte ens öppnat. 
Hoppas alla har det bra :)
Kram C

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc