GINO

Vi äter nästan aldrig efterrätt så i dag tyckte jag att det var dags och då blev det gino. Det är ju bara för gott! Här kommer receptet. Gino (2 personer): 1 apelsin 1 kiwi 1 banan 1 näve färska blåbär 5 jordgubbar Saft från 1/2 lime 25 g vit choklad Gör såhär: 1. Sätt ugnen på 200°. 2. Skär av botten och toppen på apelsinen och ställ på en skärbräda. 3. Skär längs med skalets innerkant så att du ser apelsinköttet. 4. Skär ut klyftor ur varje fack genom att följa kniven på insidan av mellanväggarna. 5. Skölj och skiva jordgubbarna. 6. Skala och skiva banan och kiwi. 7. Skölj blåbären. 8. Fördela all frukt och bär i en ugnsfastform och pressa saften från 1/2 lime över. 9. Riv den vita chokladen och strö över frukten 10. Gratinera i ugnen tills chokladen har fått fin färg, ca 10 minuter. 11. Servera med vaniljglass eller vispgrädde. Lycka till! Kram C

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Instagram @inthemakingbyc