GRANOLA IN THE MAKING

 
Gamla bilder, kommer upp nya när min granola är färdig.  God morgon, Jag sitter och väntar på att posten ska öppna så att jag kan hämta mina paket jag har beställt (några nya tröjor och en klänning) som passar min lilla bulle. Samtidigt tänkte jag passa på att gå in på Hemköp och köpa de ingredienser som jag saknar till min granola, receptet hittar du nedan. Det går självklart att byta ut ingredienser. Jag tänkte nämligen servera yoghurt och granola på min brunch och det blir väldigt gott när du gör din egen granola, plus att det är mycket lätt.  Granola:2 dl hackad mandel 2 dl hackade hasselnötter1 dl solrosfrön1 dl pumpakärnor 1 dl kokosflingor1 dl hackade soltorkade aprikoser1/3 dl hela linfrön 1 tsk vaniljpulver 1 msk kakao2 msk kokosfett  Gör såhär:1. Smält kokosfettet till flytande konsistens. 2. Sätt ugnen på 150°. 3. Blanda alla ingredienser (utom aprikoserna) och fördela på en plåt med bakplåtspapper. 4. Rosta allt i ca 30 minuter, rör om ofta. Första gången jag gjorde granola, brände jag den för att jag väntade i 1 minut, så det gäller att vara vaksam. Jag brukar alltid röra om var 5:e minut de första 20 minuterna och vara extra vaksam de sista 10 minuterna. 5. Blanda ner grovhackade aprikoser.  Lycka till! Kram C 

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Instagram @inthemakingbyc