HUR HINNER JAG MED ALLT?

God morgon måndag,

Måndag igen, vilket betyder att det är dags och ta tag i allting här hemma 😊 Det var skönt med helg men jag har massor med saker som jag vill fixa innan jul, allting tar sin tid med en bebis. Jag försökte få ordning på det mesta när vi flyttade in men det var precis som att flytten, dopet och på tok för lite sömn sög all must ur min kropp. Många tror att mammaledighet innebär ledighet, haha men det gör det verkligen inte, snarare tvärtom. 

Nu är Philip jätteduktig om nätterna och jag känner mig mycket piggare men långt ifrån som jag hade hoppats på. Jag försöker tänka att det blir bättre 😜 Jag har lite släppt allting här hemma för att bara ha fokus på Philip, vilket är det viktigaste för mig ❤ Det är en tid du aldrig kommer få tillbaka, du har all tid i världen att göra dina "måsten".

Jag har hittat mina knep för att hinna med det viktigaste. Philip sover fortfarande en del om dagarna och då är det full fart här hemma, haha! Det är då jag ska hinna med att tvätta, städa, diska, organisera här hemma, ta bilder, blogga och någonstans där mellan försöker jag ta hand om mig själv. Nu blir det även en del matlagning eftersom Philip endast äter ersättning på natten. Det gör absolut inte mig någonting för jag tycker bara att det är roligt 😃 Jag brukar sätta Philip i stolen i köket och förklara vad jag gör för någonting och låta honom få känna och lukta på mycket, han tycker det är superkul och studerar allt jag gör väldigt noga. Nu vaknar min lilla kille snart och då är det grötdags.


Önskar alla en fin måndag!

Kram C

Gillar

Kommentarer

hannagothberg
hannagothberg,
Ha en fin dag 😃 KRAMIS!
nouw.com/hannagothberg
inthemakingbyc
inthemakingbyc,
Tack, detsamma ☺️
nouw.com/inthemakingbyc
FarahnazAkbari
FarahnazAkbari,
Gud vilken fin bild!
nouw.com/farahnazakbari
inthemakingbyc
inthemakingbyc,
Tack snälla 🌸☺️
nouw.com/inthemakingbyc

Instagram @inthemakingbyc