HUR HINNER NI MED ALLT?

Bästa vakten när du måste duscha! Philip är lika glad för det 💙


Dagens fråga i den stora bloggutmaningen, "Vem städar hemma?".


#35

Haha hmm, alla som känner oss kan nog svaret på den frågan 🙊 Haha! Jag är ganska pedantisk och ordningssam av mig så det sitter i mig på något sätt. Min syster är likadan och jag tror vi har vår pappa att tacka det för ☺️ Jag hatar att ha oordning hemma, oreda = ingen koll.

Nu är det lite speciellt eftersom vi fortfarande inte har kommit i ordning här hemma, vilket jag inte har någon brådska med eftersom vi saknar en del möbler. Det första vi gjorde var att montera tusen garderober för att kunna förvara allting men det saknas fortfarande en del och därav kan inte allting komma på sin rätta plats. Meeen, det hindrar inte mig från att städa 😁 Jag måste faktiskt säga att Alex har blivit bättre på att plocka undan sedan vi flyttade till huset, han får sina "ryck" då och då. Du är jätteduktig älskling 💋

Hur hinner vi med allting då?

Tips till alla, det gäller även er som inte har barn. Har ni använt någonting, plocka undan efter er. Det sparar så fruktansvärt mycket tid, plus att det gör att hemmet slipper se "stökigt" ut. Jag brukar ta ett ryck innan jag går och lägger mig, när Philip sover alltså, för då vaknar du upp till ett nystädat hem, slipper få ångest över hur det ser ut och du har tid till en massa annat. Om jag behöver städa på dagarna och Philip är vaken har jag Philip i bärsele annars passar jag på när han sover eller när Alex är hemma och har Philip. Städningen går absolut inte ut över Philip, nix, då får det hellre vara stökigt.

Sen är det faktiskt så, hur lång tid tar det att bädda sängen? Jag bäddar "noga" enligt mig själv och det tar max 1 minut. 1 minut, det är ingenting.

Kram C

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc