IMMUNITY TEA


God morgon! 
Vaknade med halsont i morse, jag orkar inte vara sjuk igen. Det är väl inte så konstigt om jag skulle bli det med tanke på att exakt alla på jobb snorar och hostar. Men för att försöka undvika det gjorde jag ett gott te i morse med citron, ingefära och basilika. Vi får hoppas att det hjälper till att hålla alla baskilusker borta. 
Fläskpannkakan blev mycket god, faktiskt den bästa hittills. Jag tycker det är gott med mycket fläsk så vi hade i ännu mer (320 g). Det blev lagom, varje tugga innehöll fläsk. Vitkålssalladen blev också god, jag tog i lite sirap för att jag blev rädd att olivoljan skulle smaka för mycket. Du kan säkert använda vinäger i stället för olivolja. Jag har lite svårt för olivolja ibland, lite konstigt för jag kan sitta och doppa ett gott bröd i olja, vinäger, salt och peppar men är det för mycket olja i en sallad blir det för mycket för min smak. 
I kväll blir det yakiniku till middag, recept kommer senare. Min kusin bjöd oss på detta en gång och vi har ätit det mååånga gånger efter det. 
Ha en bra dag!
Kram C 

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc