INSPIRATION

Glass till frukost är väldigt gott, speciellt om du ligger sjuk hemma i sängen. Det är inte klokt, jag är sjuk för tredje gången i år och vi är bara inne i september. Jag förstår inte hur det är möjligt. För att göra det bästa av situationen bestämde jag mig för att lyxa till det och äta lite glass med varma hallon till frukost. Ibland kan det vara riktigt gott. Av någon konstig anledning tänker jag alltid på Eva & Adam när jag hör ”glass med varma hallon”. Haha! Du hittar mitt recept på varmhallon nedan.
Nu ska jag fortsätta läsa min ELLE tidning och bli inspirerad av alla fina recept. Jag hittade ett recept på "lyxpizza" som jag blev sugen på att prova till helgen. Det är himla gott och enkelt att göra pizzadegen själv, framförallt om du har en KitchenAid.
Hallonsås: 70 g frysta hallon från Hallongården 1 tsk florsocker Gör så här:
  1. Lägg hallonen i en kastrull och värm på svag värme. Pudra över florsocker och rör om till de smälter. Om du vill ha en slät hallonsås går det bra att sila den. Jag silar dock aldrig såsen när jag äter den till glass eftersom jag vill ha lite konsistens.
  2. Häll den varma hallonsåsen över glassen.
Kram C

Gillar

Kommentarer

? n n i k ?,
? n n i k ?
IP: 82.99.3.229

Instagram @inthemakingbyc