JULPYSSEL

Hej alla,

I går började jag min pysselrunda och jag måste säga att jag hittade mer än vad jag trodde att jag skulle göra 😊 Panduro Hobby är en rolig affär, jag var säkert där i 30 minuter 😂 Det finns jättemycket roligt där. Jag köpte mycket av mitt pyssel till Philips dop där.

Mitt första julpyssel blir julstrumpor 🎄 Jag har redan beställt strumpor och de skickades i dag så de borde komma någon gång i nästa vecka. Jag beställde fyra stycken, just in case 😉 Haha! Jag ville egentligen ha med hela våra namn istället för bara "A", "P" och "C" men jag vill inte ha en julstrumpa där det står "Carro" på så jag får nöjda mig med första bokstaven. Min strumpa ska pyntas med sidenband och paljetter, Alex strumpa med järnek (som jag fortfarande inte har hittat) och Philips strumpa med en rosett (som jag själv ska virka 😁) och bjällror. Strumporna kommer bli så fina 😍 Här kommer lite inspiration.


Önskar alla en fin fredag och helg!

Kram C

Gillar

Kommentarer

FarahnazAkbari
FarahnazAkbari,
Åh jag måste också börja julpyssla! Älskar det! Och panduro haha!
nouw.com/farahnazakbari
inthemakingbyc
inthemakingbyc,
Jaa det är så roligt och mysigt! Längtar till Philip är äldre så att vi kan pyssla tillsammans. Haha ja, Panduro är dö bra 😊
nouw.com/inthemakingbyc

Instagram @inthemakingbyc