KASSLER MED VARM VITKÅL- OCH MOROTSSALLAD

Bilderna blir inte alltid som man har tänkt sig och i dag var en sådan dag. Haha! Därför visar jag bilder på mamma mandeltårta med smörkräm istället :) Och den sen fantastiskt god ut så jag måste nog ta en liten bit nu för vi fick med oss sista biten hem :) Mums!  

Kassler med varm vitkål- och morotssallad (2 personer):300 g kassler1/3 vitkålshuvud3 morötter1/2 msk citronsaftBearnaisesåsSmörSaltPeppar Gör såhär:1. Vitkål- och morotssallad: Skala och grovriv morötterna.2. Strimla vitkålen tunt, använd en osthyvel så går det lättare att strimla den riktigt tunt.3. Hetta upp en panna med smör och stek vitkål och morötter tills det är mjukt.4. Tillsätt citronsaft, salt och peppar i slutet.5. Kassler: Hade jag inte varit gravid hade jag ätit kasslern kall men nu går inte det så därför valde jag att skiva kasslern och steka den i stekpannan.6. Servera kasslern med varm vitkål- och morotssallad och bearnaisesås. Lycka till! Kram C

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Instagram @inthemakingbyc