5. Deg: Häll ned mjöl, socker och salt i en bunke och blanda runt. Tillsätt sedan fördegen i blandningen.
6. Sätt degkroken på din KitchenAid och börja knåda, jag knådar på 2:an, knåda i cirka 5 minuter.
7. Tillsätt 1 dl vatten och 1 dl mjöl och knåda sedan degen i ytterligare 5 minuter.
8. Täck bunken med plastfolie och låt degen vila i 20 minuter.
9. När du kan dra ut degen till en tunn hinna är den färdig. Är den inte färdig? Knåda degen i 10 minuter till och titta igen.
10. Ta ut degen från bunken och skär degen i 105 grams bitar.
11. Forma varje bit till en bulle och kavla ut till cirka 15 cm i diameter.
12. Lägg bröden på en hålplåt med bakplåtspapper och låt jäsa i 2 timmar.
13. Sätt ugnen på 250 grader och grädda bröden till de börjar resa sig, vänta i 5 sekunder och öppna sedan luckan och vänd på bröden och låt bröden bakas i ytterligare i 2 minuter.
14. Låt bröden svalna mellan två handdukar.
Lycka till 🌸
Kram C