KYCKLINGWOK MED NUDLAR

Hej alla, Efter jobbet gick jag igenom vår lilla killes kläder för att se vad vi saknar, skrev en lista på allting som behöver inhandlas och försökte bestämma mig för vilken sängmobil det blir. Haha! Som jag skrev häromdagen väljer jag mellan 2 stycken, en beige och en grå/blå. Alex tycker den grå/blå och det gör nog jag också så jag tänkte beställa den nu i dagarna. Vi försöker även hitta ett skötbord som passar in i vår lägenhet, tyvärr är just det skötbordet vi vill ha slut överallt. En av butikerna som säljer skötbordet säger att de inte ens kan säga på ett ungefär när det kommer in men att vi kan trycka på "bevaka" knappen för att hålla oss uppdaterade, men det hjälper ju inte riktigt för vi kan inte vänta hur länge som helst :/ Ah, vi har ett som reserv i värsta fall... Så det är mycket bebisplanering här hemma, haha det tar aldrig slut men det gör inte mig någonting för jag tycker det är så himla roligt och mysigt! Jag längtar sååå mycket nu, låt tiden gå liiite fortare :) I kväll åt vi kycklingwok med nudlar, receptet hittar du nedan. Nästa gång kan jag tänka mig att hoppa över nudlarna och bara göra kycklingen och servera med ris. Det är gott med både ris och nudlar men ris är nog min favorit :) Nu ska jag ta fram kläder till i morgon innan På spaning med Bridget Jones börjar. Filmen går på 3:an klockan 20:00. Jag har sett den hur många gånger som helst men jag tycker fortfarande att den är ganska rolig :) Haha! Just det, min Instagram heter numera inthemakingbyc :) Kycklingwok med nudlar (2 personer): 200 g kycklingfilé, skivad 50 g okokta glasnudlar 1/2 röd paprika 1/2 gul paprika 1 liten gul lök 1 morot 200 g broccoli 1 msk olja Woksås: 2 msk soja 1 tsk sesamolja 1 msk fisksås 2 msk färsk ingefära, riven 2 vitlöksklyftor, pressad 1 tsk flytande honung 1/2 tsk tigersås Gör såhär: 1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. 2. Blanda ingredienserna till woksåsen och låt stå i ca 15 minuter. 3. Strimla kycklingen. 4. Skölj och skiva paprikan i stavar. 5. Skala och skiva moroten i slantar. 6. Skala och skiva löken i båtar. 7. Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn kycklingen. 8. Lägg kycklingen på en tallrik och häll över woksåsen. 9. Tillsätt mer olja och stek grönsakerna till de är mjuka, ca 7 minuter. 10. Lägg i kyckling och nudlar och stek i ca 3 minuter eller tills kycklinge är färdig. 11. Servera med limeklyftor och sweet chilisås. Lycka till! Kram C

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc