LIVET SOM FÖRÄLDER

Här är Philip lite mer än 12 timmar gammal. 
Och ytterligare några timmar äldre ;)
Hej alla, 
I dag, för exakt sex veckor sedan, föddes vår lilla pojke :) Det är helt galet. Tänk så länge vi har gått och längtat efter att få träffa dig och nu är du hos oss och förgyller våra dagar! Våra liv ser absolut inte ut som tidigare nu när vi har blivit föräldrar. Det är väldigt krävande men jag bara älskar att vara mamma. Jag har sagt det tidigare och säger det igen, jag önskar att alla fick uppleva att vara mamma för det är något speciellt!
Jag läste en artikel som var ganska rolig, och som stämmer väldigt bra :) Haha! 
- Förut satte du larmet på mobilen för att vakna på morgonen, det behövs inte längre. Stämmer! 
- Förut räckte det om du tvättade en gång i veckan, nu kan du ibland tvätta samma kläder två gånger på en dag. Det kanske är lite att ta i, men jag tvättar minst en maskin varje dag (åh vad glad jag är att vi har tvättmaskin i lägenheten). 
- Innan du blev förälder tyckte du ibland att du hade svårt att hinna med allt, nu skulle du vilja ge ditt barnfria jag en örfil, för herregud vad du är effektiv. Det finns ingenting du inte fixar på under sju minuter. Stämmer! 
- Om du förut hade känslorna i schack, så är dina känslor numera "all over the place". Haha, så sant! Jag var inte så känslig under graviditeten men wow, jag har varit en riktig lipsill de senaste veckorna.  
Nu blir det fotboll och tacos! 
Kram C 

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc