LYCKA

God morgon!

Jag vaknade för en timme sedan och i dag känner jag mig pigg och utvilad jämfört med i går, så det är skönt ☺️ Philip ligger fortfarande och sover, hehe. Jag tror det kan bero på att det har varit så fruktansvärt varmt de senaste dagarna, för det tar på ens krafter.

På midsommarafton var första dagen sedan mars som jag fick på mig mina ringar. För alla er som inte visste det så gifte jag och Alex oss på Gotland den 18/3 2016. Då fick jag fortfarande på mig min förlovningsring och Alex fick "trycka" på vigselringen. Haha! Efter det sa jag förlåt och tog av den och det gjorde så ont i fingret. Usch! Sedan dess har jag varken använt min förlovning- eller vigselring så ni kan förstå att jag blev glad när jag fick på mig mina ringar (utan att det gjorde ont) i fredags ☺️

På något konstigt sätt var det precis som att det blev värre efter förlossningen, fråga mig inte hur, men då kändes det som att "knogen" på fingret hade svullnat upp och jag var inte ens i närheten av att få på mig ringarna. Alex har frågat i princip varje vecka om ringarna passar och varje gång jag visat har jag sett hur besviken han har blivit. Men nu så ☺️ Nu ska jag bara vänja mig vid att ha två ringar, haha!

Kram C

Gillar

Kommentarer

Caroline Fristedt,
Tack! Haha ja, det är så himla skönt! ☺️
inthemakingbyc.se
Caroline Fristedt,
Tack snälla. Diamanten är 1 karat ☺️
inthemakingbyc.se

Instagram @inthemakingbyc