MENINGEN MED LIVET

Är barn meningen med livet? Om du frågar mig så JA! Jag hade aldrig kunnat föreställa mig ett liv utan Philip, trots att han bara har varit hos oss i 14 veckor. Jag glömmer aldrig när barnmorskan pekade på skärmen och vi fick se vår lilla killes hjärta slå, det var då allting kändes så verkligt. Att du kunde känna så starkt för någon som inte var större än en ärta, sjukt ❤️

Ni som har följt oss här vet att Philip har haft problem med sin mage från dag 1 typ. Det började med att han blev ledsen och röd som en tomat när han försökte fisa, barnsjuksköterskan sa att hans tarmar var omogna och vi provade allt och efter två månader blev det myyycket bättre, dock inte helt bra.
För cirka tre veckor sedan blev Philip "konstig" igen och kunde aldrig slappna av utan att det rörde runt i hans mage. Hans navelbråck blev mer och mer spänt, men la sig igen efter några timmars sömn. I tre dagar har han blivit ledsen och gråtit sig till sömns, han har inte ens tagit bröstet.
I går fick vi nog och åkte in med honom och eftersom han har ont av det tyckte läkarna att en operation var det bästa. Vi har varit på sjukhuset i lite mer än ett dygn och det har varit ett riktigt jobbigt dygn för oss alla. Jag trodde att vi var färdiga med sjukhusbesök på ett bra tag men tyvärr inte. Timmarna innan operationen var fruktansvärda. Samtidigt som jag skulle hålla modet uppe under tiden som vi förberedde Philip inför operationen blev jag bara mer och mer påmind om min operation. Att skicka iväg sitt barn på någonting som gick så fel för en själv är svårt men jag försökte tänka på att Philip skulle må bättre efteråt. Äh det var riktigt jobbigt, att bli påmind om allting på nytt.
Philips operation gick bra, han är så himla duktig, en riktig kämpe! Det var så synd om honom eftersom han behövde fasta i över 5 timmar, lilla killen 😔 Nu ligger jag och Philip och myser, pappa fick tyvärr åka hem men vi blir förhoppningsvis utskrivna i morgon så det är skönt.

Det har varit många tårar i dag och jag är så tacksam över att allting gick bra!

Kram C

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc