MINA MÅL FÖR 2017

God morgon alla,

Då var det måndag igen, ny vecka och jag tror att många har börjat arbeta igen. Det är faktiskt inte bara en ny vecka, utan även ett helt nytt år. Ett nytt år innebär för många "en ny livsstil", det är många som vill förändra och förbättra sina liv till ett mer positivt. Jag själv är färdig med mina "nyårslöften", jag klarar inte av att hålla dem helt enkelt 😬😅 Sen är jag så glad och nöjd med mitt liv så som det är så jag vill inte förändra någonting, däremot vill jag förbättra mig lite. Jag personligen tycker det är bättre med mål, för mål är ett mål och inte ett löfte. Sen betyder det självklart inte att jag tar målen på mindre allvar men skulle jag av någon anledning inte klara något av målen så blir jag mindre besviken på mig själv. Här kommer mina mål för 2017 ⭐️


Mål 2017:

- äta mindre godis, jag är verkligen ett godismonster och jag vet att jag klarar mig utan godis men ibland vill jag faktiskt äta och njuta av någon bit så mitt mål är att bara äta godis om det är fest.

- träna och bygga muskler, jag hade inga problem med att gå ner mina gravidkilon men även om jag är tillbaka där jag startade så är kroppen inte den samma. Därför har jag som mål att träna minst 2 gånger i veckan och då menar jag inte gå ut och gå utan ett riktigt styrkepass. Jag kommer att köra hemmaträning som jag berättar mer om senare.

- läsa fler böcker, det är så skönt och avkopplande. Ni som brukar läsa förstår säkert vad jag menar 🙂 Jag älskar hur man sätter sig in i boken och målar upp sina egna karaktärer och på så sätt skapar sin egen lilla film.

- ta det lugnt, jag är en höjdare på att stressa upp mig i onödan. Jag har redan blivit bättre men jag kan bli hundra gånger bättre. Philip har fått mig att inse att inget måste göras nu, nu, utan att det faktiskt kan vänta lite.

- skriva minst ett inlägg om dagen, det är så himla roligt att skriva och fotografera men bloggen tar mer tid än vad man tror och även om jag är "ledig" är jag faktiskt ledig för att ta hand om min älskade lilla pojke. Jag tycker att jag har hittat en bra balans och kommer försätta så, blir det inget inlägg så förstår alla varför, Philip går alltid först.

Hoppas att alla fina följare kommer att följa mig även det här året. Berätta gärna om det är något ni vill läsa mer av.

Kram C

Gillar

Kommentarer

hannagothberg
hannagothberg,
Ha en fin dag 😃 KRAMIS!
nouw.com/hannagothberg

Instagram @inthemakingbyc