MITT HÅR GENOM ÅREN

Mitt hår för typ 10 år sedan 😄 Det är min normala hårfärg med lite, lite rött i.

Här var mitt hår så som jag vill ha det i dag, min normala hårfärg men lite mörkare (tror jag) men har inget minne av att jag har färgat mitt hår mörkt på väldigt, väldigt länge.

Två månader senare, solblekt efter Thailand, också fint 👍🏼

Så långt och fint mitt hår var här 😌😃
Här hade jag gjort mina första ljusa slingor.

I början av sommaren och här hade jag fortfarande bara slingat håret en gång, också fint 😊 Det är här jag skulle slutat göra slingor.

Mellan den här och bilder ovanför färgade jag mitt hår själv och det blev katastrof så frisören färgade det lite mörkare men med ljusa slingor i 🐷

Nyslingad, ljusa slingor.

Lagom ljust och fint.

Sönderblekt 😔

Nästan lite gult.

Alldeles för blont, haha!

Skiljer mer än ett år mellan den här bilden och bilden ovan. Här har jag satt i mörka/rödbruna slingor för att försöka få tillbaka min normala hårfärg.
Mitt hår för någon vecka sedan. Inte mycket kvar av det ljusa nu 😊


Om någon timme ska jag till frisören och jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska göra ljusa eller mörka slingor... Vad tycker ni? 😁 Det lutar åt att göra mörka men några ljusa för att få lite liv i håret. Mitt mål är att håret ska likna min normala hårfärg så att jag slipper färga/slinga det igen.


Ha en trevlig dag!

Kram C

Gillar

Kommentarer

thesss
thesss,
Tycker definitivt att du ska behålla så mycket naturligt som möjligt, sen kan du möta upp med lite frihandsslingor/balayageslingor för att bara få en lite ljusare skiftning. Tycker redan att du är superfin i håret men man mår bra av en liten förändring ibland 😊 lycka till!
nouw.com/thesss
inthemakingbyc
inthemakingbyc,
Det gjorde jag också 😊 Frisören la in lite ljusa slingor och tonade det, blev superfint! Ska visa någon dag 😊 Tack snälla! Jaa det är alltid roligt med en liten förändring.
nouw.com/inthemakingbyc
thesss
thesss,
Åh spännande! 😍 ska bli kul och se!
nouw.com/thesss

Instagram @inthemakingbyc