NÄR DRÖMMEN BLIR TILL VERKLIGHET!

Välkommen, Mitt första blogginlägg! Det var alldeles för länge sedan jag drömde om att starta en blogg så nu har jag äntligen sett till att min dröm blir till verklighet. Anledningen till att jag aldrig började blogga var för att tiden inte räckte till, men nu sa jag till mig själv ”har du inte tid, ta dig tid” och nu är jag här. Vad kommer min blogg att handla om? Du som har besökt min Instagram vet att jag har ett stort intresse för matlagning, vilket jag självklart kommer att dela med mig av här på min blogg. Jag kommer även att blogga om min vardag med mängder av inspirerande bilder som alla är tagna av mig. Vad är en bra blogg? Då det här med bloggande är nytt för mig kom jag på mig själv att googla ”vad kännetecknar en bra blogg”. Alla har såklart olika uppfattningar om vad en bra blogg är men här är min lista:
  1. Välj en inriktning för bloggen - Enkelt - M A T. Mat, massor av mat.
  2. En bra blogg är personlig - Självklart kommer jag att dela med mig av mitt liv och missar jag något, fråga!
  3. Våga vara unik - Jag är alltid unik. Jag är alltid mig själv.
  4. Fatta dig kort - Jag ska försöka att hålla mig kort och koncist, då jag själv inte gillar att läsa långa inlägg.
  5. En bra blogg innehåller inspirerande bilder - Jag älskar att fotografera, plus att en bild säger mer än 1000 ord.
  6. Ha en ren och snygg design - Jag kan tyvärr inte bättre än såhär.
  7. Uppdatera regelbundet - Jag ska verkligen anstränga mig för att uppdatera bloggen varje dag, det kommer bli kämpigt men jag ska klara det.
Besök gärna min Instagram ”car0linesvensson”. Min Instagram kommer så småning om att döpas om till ”inthemakingbyc”, precis som mitt bloggnamn. Jaha, då har jag skrivit mitt första inlägg. Hoppas att ni vill fortsätta att läsa min blogg. Tack!

Gillar