NEW RECIPE!

Förlåt för dålig uppdatering, jag har helt enkelt inte hunnit. Allting tar längre tid än vad man tror. Haha. Igår provade jag ett nytt recept på en kycklingwok till kvällsmat, receptet hittar du nedan. Tyvärr blev det inga bilder, jag var för trött för det. Sorry! Men jag kommer att laga rätten igen och då lägger jag upp bilder. Kycklingwok: 350 g kycklingfiléer 1/2 gul paprika 250 g broccolibuketter 1 stor morot 1/2 rödlök 1 vitlöksklyfta 50 g sockerärtor 1/4 dl oystersås 3/4 dl sweet chilisås 1/2 tsk citronpeppar 2 msk olja Ris Japansk Soja 75 g osaltade cashewnötter Gör såhär: 1. Skölj och tärna paprikan. Bryt broccolibuketterna. Skala och dela moroten i sneda skivor. Skala och dela löken i båtar. Skölj sockerärtorna. 2. Rensa kycklingen och skiva kycklingen tunt. 3. Hetta upp en panna med 1 msk olja och stek kycklingen i ca 3 minuter på varje sida, lägg kycklingen åt sidan. 4. Tillaga riset enligt anvisning på förpackningen. 5. Woka grönsakerna i resten av oljan till grönsakerna är färdiga, ca 5 minuter. 6. Lägg tillbaka kycklingen och tillsätt sweet chilisås och oystersås och woka ytterligare 2 minuter. 7. Torrosta nötterna på svag värme. Tillsätt nötterna. 8. Servera kycklingwoken med ris och soja. Lycka till! Kram C

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc