OTTO-TÄVLING

Som jag tidigare berättat är jag ambassadör för OTTOs barnmat (för er som har missat det kan ni läsa om det här) och har nu fått chansen att hålla i en tävling. I samarbete med OTTOs barnmat och EcoViking tävlar jag ut följande:

- 12 paket OTTO välling, från 6 eller 12 månader.

- 1 valfri nappflaska från EcoViking i de nya färgerna; Mint Breeze, Sea Lavender och White Mist. Samt 1 paket dinappar/sugnapp/bitring.


Vill du vara med och tävla? Besök @inthemakingbyc på Instagram för instruktioner.

Ni har väl hört talas om EcoViking?

Nappflaskorna är framtagna för de som faktiskt använder flaskorna - våra barn. Då flaskorna är tillverkade av glas av naturliga material är de fria från giftiga kemikalier som BPA, BPS, BPF, PVC, bly, ftalater, parabener samt nitrosaminer. Glaset gör det även möjligt för flaskan att gå direkt från frysen till kokande vatten.

Det färgglada och snygga silikonhöljet ger ett extrakt bra grepp samt att det skyddar flaskan om någon olycka skulle vara framme.

Philip dricker både välling och smoothie i sin nappflaska från EcoViking. I dag serverades det en smoothie med ananas och apelsin. Missa inte receptet nedan.

Smoothie med ananas och apelsin (1 stort glas):

1 dl OTTO välling

1 apelsin, saften

1/2 grapefrukt, saften

1 banan

100 g ananas

20 g hallon

10 g blåbär


Gör såhär:

1. Mixa alla ingredienser.

2. Häll upp i flaska och servera din lilla viking.


Hoppas det ska smaka 🌸

Kram C

Gillar

Kommentarer

s,
Hej, var gärna med i veckans blogg! Vinnaren visas för 100+ läsare per dag, kram! 😊 http://www.devote.se/sandraaboqvist/vill-du-bli-veckans-blogg-30925711#comments
www.devote.se/sandraaboqvist
inthemakingbyc
inthemakingbyc,
Tack för tipset, jag är med 👍🏼
nouw.com/inthemakingbyc

Instagram @inthemakingbyc