PASSION FÖR MAT

​Bild lånad av theFeedFeed på Instagram.


God morgon, 


Vi måste verkligen handla mat i dag för det enda som finns i vårt kylskåp är glasburkar och ketchup och senap typ 😁 Det gjorde inte det bättre av att jag kom över den här bilden 👆🏼 när jag letade efter en annan. Jag menar, hur gott ser inte det ut? Åh jag dör, och jag är inte ens speciellt förtjust i rökt lax. Det är det jag älskar med mat, är maten fint upplagd och har härliga färger kan vilken maträtt som helst se god ut och det gör maten värd att smaka på vilket kan leda till att du smakar någonting som du kanske aldrig hade smakat annars.
Jag vill inte påstå att jag har varit kräsen när det kommer till matlagning men jag har nog gärna ätit det jag har tyckt om istället för att prova nya rätter, lite enformigt om du frågar mig i dag. I dag vill jag gärna prova nya rätter med spännande smaker. Jag minns det så väl när min passion för mat började växa ☺️ När jag träffade Alex bodde vi i hans etta där köket inte var speciellt stort, men trots det lagade vi väldigt mycket mat tillsammans. Vår första riktiga rätt var lasagne, vi gjorde då Per Morbergs lasagne och ägnade flera timmar i köket vilket resulterade i en väldigt god lasagne. När vi sedan flyttade till lägenheten blev det hundra gånger roligare att laga mat, plus att nu kunde våra gäster vara med när vi lagade mat, vilket alltid är trevligt ☺️ Någon månad efter inflytten köpte jag mitt objektiv till mobilen som jag tyckte var alldeles för dyrt eftersom det kostade lika mycket som en systemkamera men så mycket jag har använt det och jag är fortfarande lika nöjd med det. Den är väl egentligen i korta drag hur min passion för mat har växt fram. I dag hinner vi tyvärr inte med så mycket matlagning och det är jättetråkigt 😔 Så fort vi har kommit i ordning i huset hoppas jag att vi kan tillbringa mer tid i köket ☺️ Allting måste få ta sin tid i livet, just nu är Philip och huset viktigare sen kommer matlagningen när vi är redo! 


Nu blir det frukost ❤️ 


Kram C 

Gillar

Kommentarer

Sofie
,
Hej, du har alltid så fina bilder! Så nu blev jag väldigt nyfiken på vad för objektiv du har till mobilen? Kan du inte tipsa om det i bloggen:) kram
inthemakingbyc
inthemakingbyc,
Hej Sofia, tack snälla. Det gör jag så gärna ☺️ Kommer ett inlägg om det nu i dagarna. Kram
nouw.com/inthemakingbyc

Instagram @inthemakingbyc