POMEGRANATE

Äntligen är det säsong för granatäpple. Förra året åt jag hur många som helst, här är några av bilderna jag tog. 

Jag hoppas att den här dagen går lite fortare än igår. Fast å andra sidan hann jag med väldigt mycket. Först tittade vi på Bron eftersom vi inte gjorde det i söndags, sen sov jag i 1 timme, lämnade in våra vinterjackor på kemtvätten, gick en runda på Ikea, lagade en jättegod torsk (receptet hittar du nedan) och sen tittade vi på Kockarnas kamp. 
Bakad torsk med skirat smör:300 g torskryggfilé, i portionsbitar50 g smörVitpeppar 
Gör såhär:1. Sätt ugnen på 120 grader.2. Lägg filéerna i en form, krydda med vitpeppar och lägg ner smöret.3. Baka fisken i ugnen i 25-30 minuter. 4. Servera med potatismos, gröna ärtor och riven pepparrot. 
Lycka till! 
Att jag aldrig har tänkt på det, jag bakar alltid torsken i mjölk men det är hundra gånger lättare såhär. Du behöver inte smälta smöret i en kastrull och torsken blev faktiskt myyycket godare. 
Kram C 

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc