SOVMORGON


God morgon, 
I dag förtjänar alla i vår lilla familj sovmorgon, vilket faktiskt passar perfekt eftersom det är så tråkigt väder ute. Vi har haft klockan på ringning varje dag den senaste veckan, och i går blev vi ju till och med väckta av mäklaren. Jag har aldrig sovit såhär mycket i hela mitt liv och ändå varit trött. Haha! Jag tycker inte att det känns när jag är vaken men jag somnar så fort jag lägger mig i sängen och blundar :) Så även om jag tycker att jag är pigg nu kommer jag säkert att somna om. 
I går sov jag och Philip middag i över 2 timmar och jag tror klockan var 17 när vi vaknade, efter det var lillen vaken till 22 och kämpade med sin mage. Han är väldigt hård i magen för tillfället och det är så synd om honom när han ligger där och tar i allt vad han kan och så kommer knappt ingenting ut. Vi har provat allt, babymassage, magdroppar, trycka benen upp mot magen, ja allt. Till slut släppte det i går och då slocknade han direkt :) Får höra med BVC på torsdag för det gör så ont i hjärtat att se honom kämpa så. 
I dag är det besiktning, håll tummarna! 
Kram C 
Gillar

Kommentarer

Caroline Fristedt,
Tack snälla för tipsen! Vi ska till BVC på torsdag så får se vad de säger men jag har också läst att akupunktur ska vara bra.
inthemakingbyc.se
Caroline Fristedt,
Vad kul att höra från dig :) Hoppas att allt är bra med er. Ja usch det är inte roligt, det är så synd om bebisen och det tar på allas krafter :( Blir det inte bättre provar vi nog akupunktur men han är trots allt bara 2 veckor så får väl ge det någon vecka till så att tarmarna mognar. Hehe vad bra, fasar redan för bebisens vaccinationer. Tack snälla för alla tips! Jag som var helt glad att jag äntligen kunde äta allting men nu känns det som att man inte kan äta någonting alls. Hehe! Men allt är värt det så länge bebisens mage mår bra. Kram
inthemakingbyc.se
IP: 82.99.3.229

Instagram @inthemakingbyc