SOVMORGON!


God morgon! 
Det ser ut att bli en underbar dag, klarblå himmel :) Det gillar vi! I morse fick jag sovmorgon eftersom vi skulle vara hos barnmorskan 7.30 så jag passade på att göra en god hallonsmoothie, receptet hittar du nedan. Vi blev precis färdiga hos barnmorskan :) 
I dag fick vi lyssna på lillens hjärtljud, det är verkligen är magisk känsla. Jag visste inte att man även kan höra bebisen hjärtslag genom navelsträngen. Hehe, det är nog ganska mycket jag inte vet om graviditeten men så är det väl :) Barnmorskan mätte även SF-måttet och jag ligger på normal, lite över så min livmoder är tydligen stor. Först blev jag lite rädd, tänk om det är en jätte som kommer ut men det behöver inte alls betyda att bebisen är stor, det kan även betyda att jag har mycket fostervatten. Ah det var skönt att få komma dit och höra så att lillens hjärta slog som det ska och det gjorde det :) 
Smoothie med hallon och apelsin (1 glas):2 dl yoghurt naturell1 dl hallon 1/2 dl färskpressad apelsinjuice1/2 msk honung 1/2 msk krossade linfrön
Gör såhär: 1. Mixa alla ingredienser och servera kall! 
Lycka till! 
Kram C 

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc