STANDARD

Hej alla,

Nu när jag är hemma med Philip är det inte alltid jag hinner laga någon direkt lunch och då är det bra att ha någonting som går snabbt och lätt att fixa 😊 Inte alltid men ganska ofta blir det tomat- och mozzarellasallad. Det är ju bara för gott och jag tröttnar aldrig på det, konstigt nog. Ibland lyxar jag till det med lite serranoskinka, haha! Om jag inte äter sallad äter jag soppa, äggröra, ugnsbakad chèvre, tortellini, smoothie, knäckebröd eller rester 😊


Tomat- och mozzarellasallad (1 portion):

1 förpackning buffelmozzarella

4 Österlentomater

2 nävar rucola

Färsk basilika

Olivolja smaksatt med citron

Crema di balsamico

Flingsalt

Peppar


Gör såhär:

1. Skölj och skär tomaterna i skivor.

2. Låt mozzarellan rinna av och skär i skivor.

3. Lägg rucola på en tallrik och varva med tomater och mozzarella.

4. Ringla över olivolja och balsamico.

5. Salta och peppra och toppa med strimlad färsk basilika.


Lycka till 🌸

Kram C

Gillar

Kommentarer

hannagothberg
hannagothberg,
IP: 82.99.3.229

Instagram @inthemakingbyc