SUNDAY MORNING

God morgon! Vilket underbart väder det är i dag :) Det hade varit så mysigt med en långpromenad men jag får nog vänta med det i några dagar till. I går blev det inte mycket uppdatering här efter lunch, vi hade fullt upp med allt vi skulle hinna med. Vi var på Miljögården och korgarna fanns där i alla storlekar, men det slutade med att jag köpte 2 lådor av den mellersta storleken. Den runda var för stor och den i samma modell som jag köpte, fast lägre, var för låg. Vi hade aldrig fått plats med några kläder i den, så jag tror det här blir superbra, kanske att jag köper 1 till, vi får se när jag är färdig :) Efter det var vi hos mina föräldrar, Alex bror och min syster så vi var iväg nästan hela dagen kändes det som. I dag fick jag sovmorgon, skönt :) Jag har precis ätit nygräddade bullar som jag gjorde av degen som blev över från naanbrödet i fredags. Degen passade faktiskt även som bullar i ugnen. När jag gjorde naanbröden i fredags slutade jag efter halva degen för jag kände att det blev för mycket bröd, så då rullade jag in degen i plast och la den i kylskåpet och nu blev det min frukost :) Varma bullar, smör och ost som smälter lite sådär lagom och marmelad och en gurkbit! Gott! Receptet på deg hittar du här, och nedan kan du läsa hur jag gjorde bullarna. Jag använde som sagt halva min deg från i fredags. Frukostbullar (6 stycken): 1/2 degen från det här receptet Vatten Valfria frön Gör såhär: 1. Sätt ugnen på 220°. 2. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och forma 6 små söta frukostbullar och lägg på plåten. 3. Pensla bullarna med vatten och strö över vallmofrön (eller sesamfrön, pumpakärnor, solrosfrön etc.) 4. Grädda i ugnen i ca 10 minuter. 5. Servera med ost och marmelad. Lycka till! Glöm inte att vår veckomatsedel för nästa vecka kommer upp under dagen :) Ha en underbar dag i solen! Kram C

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc