TACK

God morgon,

I dag fick jag sovmorgon och frukost på sängen, det kallar jag lyx. Tack det var väldigt välbehövligt ❤ Philip ligger och sover i vagnen, så fort han har vaknat ska vi uträtta några ärenden som vi aldrig hann med i går. I går, när det var Black Friday, var vi påväg till Emporia. Haha, det var ett skämt! När vi kom dit var parkeringen där ute full, det var kö in till parkeringshuset så vi vände lika snabbt igen. Det vi skulle göra där kunde vänta och allting tar lite längre tid med en vagn eftersom du behöver ta hissen istället för rulltrappan.

Tack vare att vi struntade i Emporia åkte vi förbi en av mina favoritblomsterbutiker, Limhamns Blomsterservice, och waaow så fina dörrkransar jag hittade 😍 Iiiih! Jag går fortfarande och tänker på den. Haha! Nu saknas bara ett rött sidenband så det ska jag köpa i dag. Jag har bara "julrött" hemma och jag vill ha mer vinrött, mycket snyggare ❤

I kväll tänkte jag prova någonting nytt, nämligen grönkålsguacamole, har ni provat det? 😊 De hade grönkål när vi var på Sularpsfarmen så jag köpte lite då. Receptet kommer upp senare.


Kram C

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc