WARM CHICKEN SALAD

 
I kväll blev det varm kycklingsallad till middag, gott! Jag åt alltid kyckling innan jag träffade Alex, och nu äter jag aldrig det så det var extra gott i dag. Receptet hittar du nedan. Om du inte tycker om soltorkade tomater kan du ha i vanliga körsbärstomater istället, eller byta ut tomaterna och fetaosten mot rödbetor och chèvreost. Varm kycklingsallad (2 personer):1/2 grillad kyckling1 dl okokt matvete eller matkorn1/2 liten rödlök1 näve rucola150 g fetaost1 dl soltorkade tomater1 dm gurka1 msk pumpakärnorSaltPeppar Gör såhär:1. Tillaga matvetet enligt anvisning på förpackningen och lägg i en skål.2. Bena ur kycklingen och skär köttet i portionsbitar.3. Finhacka rödlöken.4. Grovhacka tomaterna och fetaosten.5. Dela gurkan på mitten och kärna ur, skär i halvmånar.6. Blanda kyckling, rödlök, soltorkade tomater, fetaost, pumpakärnor, rucola, gurka och matvete.7. Smaka av med salt och peppar. Lycka till!
Ha en bra kväll :) Kram C 

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc